Termické solárne zostavy.

Pripravili sme pre Vás akciové solárne zostavy pre ohrev teplej vody (TÚV).

  • Solárna zostava ECONOMY II. – celoročny ohrev TÚV pre 2-3 člennú rodinu ,

alebo

  • Solárna zostava KOMFORT II – celoročny ohrev TÚV pre 4-5 člennú rodinu

Solárne zostavy ECONOMY II a KOMFORT II. sú určené na celoročnú prípravu teplej vody (TÚV) pomocou slnečných kolektorov (prvý zdroj tepla). V prípade nepriaznivého počasia je dohrev TÚV realizovaný kotlom ÚK (druhý zdroj tepla), a to prostredníctvom horného výmenníka v dvojvýmenníkovom (bivalentnom) solárnom ohrievači. Existuje aj možnosť dovybaviť ohrievač elektrickou výhrevnou vložkou s termostatom (tretí zdroj tepla).

Zostava ECONOMY II počas leta plne zabezbečí potrebu teplej úžitkovej vody v domácnosti pre 2 až 3 člennú rodinu zo slnečnej energie.

Zostava KOMFORT II počas leta plne zabezbečí potrebu teplej úžitkovej vody v domácnosti pre 4 až 5 člennú rodinu zo slnečnej energie. 

Počas celého roka solárna zostava usporí priemerne 70% celkovej energie potrebnej na ohrev TÚV. V súčasnosti sú tie dve solárne zostavy najobl’úbenejšie a najviac predávané na slovenskom trhu vzhl’adom na vynikajúci pomer: Cena – Kvalita – Výkon. 

Solárna zostava ECONOMY II alebo KOMFORT II.  je plne automatická, bezobslužná a obsahuje všetky poistné a ochranné prvky, ktoré moderný solárny systém musí obsahovať. Medzi hlavné patrí automatická ochrana funkčnosti samotného systému pomocou digitálneho regulátora, a to: ochrana kolektorov proti prehriatiu, systém nočného chladenia počas letnej dovolenky, funkcia odsneženia kolektorov. Systém obsahuje ochranu užívatel’ov pred oparením horúcou vodou vd’aka termostatickému zmiešavaciemu ventilu, ktorý do rozvodov teplej vody mieša vždy iba požadovanú maximálnu teplotu. Mechanické poistné a ochranné prvky systému tvoria poistné ventily a expanzná nádoba. Magnéziová anóda slúži ako dodatočná ochrana proti korózii ohrievača.

Solárna zostava ECONOMY II.

  • Cena : 1.879 € s DPH 

Solárna zostava KOMFORT II.

  • Cena : 2.399 € s DPH 

Ceny sú vrátane kompletného príslušenstva, bez montáže.

Pre nacenenie montáže prosím kontaktujte našich pracovníkov.